Copaiba
מאז המאה ה-16 ,שמן אתרי קופאיבה נוצל בשיטות בריאות מסורתיות על ידי ילידי צפון וצפון מזרח ברזיל. שמן קופאיבה נמצא בשימוש נרחב במוצרי קוסמטיקה כולל סבונים, קרמים ובשמים בגלל יכולתם להרגיע את העור. יש למרוח באופן מקומי בשילוב עם שמן נשא או קרם לחות לפנים לקבלת מראה עור בריא.
215.80 ₪
יתרונות
שימושים
הוראות שימוש
יתרונות
- נחשב לאחד השמנים האתריים השימושיים ביותר, עם אינספור יישומים ויתרונות.
- שמן רב תכליתי, קופאיבה ניתן לשימוש מקומי.
- ניחוח עצי, שרף ואדמתי.
- ניתן לשלב עם שמן נשא או עם קרם לחות למראה עור בריא.
שימושים
- הוסיפו קופאיבה לקרם הלחות היומי שלכם לקבלת מראה עור בריא.
- לאחר פעילות מאומצת יש למרוח קופאיבה יחד עם שמן קוקוס מזוקק על הרגליים לעיסוי מרגיע.
הוראות שימוש
- שימוש מקומי: לעיסוי יש לדלל טיפה 1 עם 1 מ"ל שמן נשא.